Milky Boost Cream 05
Popis
Milky Boost Cream
Pro všechny ženy, které nejsou zvyklé používat make-up, ale hledají produkt vše v jednom, který jim zajistí sjednocenou, krásnější pleť a zároveň dodá prozáření, hydrataci, komfort a ochranu.
Také pro ženy, které mají oblíbené BB krémy, nebo tónovanou hydratační péči.
Milky Boost Cream přirozeně natónuje a prozáří pleť. Pokožka je hydratovaná, vyživená, zjemněná, plná energie a vitality. Perfektní přirozený výsledek...
Složení :
- Acerola - okysličení
- Huang Qi - detoxikace
- Kolopejka - hydratace
- Mléko z broskve - zjemnění a výživa pleti
- Anti-pollution komplex - ochrana
Composition* : AQUA/WATER/EAU. DIMETHICONE. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. GLYCERIN. PROPANEDIOL. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. CI 77492/IRON OXIDES. BUTYLENE GLYCOL. SILICA. POLYSILICONE-11. SODIUM POLYACRYLATE. PEG-12 DIMETHICONE. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. DISODIUM EDTA. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TOCOPHERYL ACETATE. CI 77491/IRON OXIDES. PARFUM/FRAGRANCE. CI 77499/IRON OXIDES. SODIUM HYDROXIDE. DIMETHICONOL. PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE. PRUNUS PERSICA (PEACH) LEAF EXTRACT. SODIUM HYALURONATE. PHENOXYETHANOL. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. DECYL GLUCOSIDE. PRUNUS PERSICA (PEACH) FRUIT EXTRACT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. POTASSIUM SORBATE. XANTHAN GUM. MALPIGHIA EMARGINATA (ACEROLA) SEED EXTRACT. PHENETHYL ALCOHOL. CITRIC ACID. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. SODIUM BENZOATE. ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEAF EXTRACT. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [M3829A1/02]
Balení:
45ml tuba
Použití:
Milky Boost Cream snadno nanesete konečky prstů! Zahřejte produkt v dlaních a poté
aplikujte pomocí jemného přitlačování na obličej, takže textura dokonale splyne s pletí.
Jemně roztírejte od středu obličeje do stran.
Začněte u brady, poté od nosu směrem k lícním kostem a zakončete na čele.
Jemně rozetřete do ztracena na krku a uších.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.