Joli Rouge 737 spicy cinnamon

3666057117183
Neohodnoceno
Efekt lupa
  • 1 z 2

Rtěnka Joli Rouge 
737 skořice  
Kombinace barvy a péče o rty. Bezchybný saténový finiš a pečující složení, které se vstřebává do rtů.


  • Skladem
830 Kč
Kategorie: Joli Rouge - hydratační rtěnka
 

Joli Rouge 737 spicy cinnamon

Nová generace Joli Rouge je mimořádná a nabízí vynikající škálu odstínů se saténovým povrchem. Stejně úžasné je její složení péče o pleť, které neohrožuje výsledky líčení, jako je trvanlivost a intenzita barvy...

Nová rtěnka Joli Rouge s 86% složením péče o pokožku, které poskytuje rtům optimální komfort a ochranu. Díky rostlinným výtažkům (84 %* složek přírodního původu) toto složení zklidňuje, hydratuje a vyživuje a také regeneruje rty se sklonem k vysušení. A konečně, jeho krémově lehká textura je jako rozplývající se jemná druhá kůže na rtech, které zůstávají pružné a hladké. Saténový výsledek.
Je to dokázáno, již po pěti dnech používání jsou rty vyživené a krásné i bez nalíčení.
Elegantní rtěnka v luxusním balení, která je zároveň šetrná k životnímu prostředí.
a organic Samphire.
Plný objem rtů, jemnost a vyhlazení s obzvlášť příjemným pocitem.
Dermatologicky testováno.

Složení:

Bio Kamélie a Bio Bambucké máslo -  výživa a zklidnění 

POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARÁT. DIKAPRYLYLETHER. OKTYLDODEKANOL. KOPOLYMER DILINOLEÁTU POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARÁT/DIMER. CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA. HELIANTHUS ANNUUS (SLUNEČNICOVÝ) SEMENNÝ VOSK. CI 77891/OXID TITANIČITÝ. KŘEMEN. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPÁT-2. CI 77492/OXIDY ŽELEZA. BUTYROSPERMUM PARKII (BAMBUCKÉ MÁSLO). OLEJ ZE SEMEN KAMÉLIE OLEJODÁRNÉ. CI 15850/ČERVENÉ 7 JEZERO. DISTEARDIMONIUM HECTORIT. FOSFOREČNAN VÁPENATÝ. BUTYROSPERMUM PARKII (BAMBUCKÉ MÁSLO) NEZMÝDELNITELNÉ. VŮNĚ/CHUŤ. CI 77491/OXIDY ŽELEZA. PARFUM/VŮNĚ. CI 77499/OXIDY ŽELEZA. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMÁT. KYSELINA POLYHYDROXYSTEAROVÁ. TOKOFEROL. ASKORBYLPALMITÁT. [STM4112A/705]

Balení:

Zlatý obal 3,5g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: